קורות חיים
עפרה, בת רחל ויוסף אסולין, נולדה בישראל בג' בתשרי תשכ"ב (13.09.1961). גדלה במושב מצליח הסמוך לרמלה עם אחותה וחמשת אחיה. היא למדה בבית-ספר יסודי במושב בית חשמונאי, ובתיכון המקיף ברמלה במגמת פקידות.
בצבא שירתה כפקידת לשכה במפקדת העורף של פיקוד מרכז. כשהשתחררה מצה"ל עבדה עפרה כפקידת תביעות בחברת ביטוח מנורה.
בשנת 1986 נישאה לאהרוני בן-נעים, ובני הזוג עברו לגור בלוד. בשנים הבאות נולדו הבנות הילה וליז, ועפרה עזבה את עבודתה והתמסרה לגידולן. בסוף שנת 1993 החלה לעבוד בחברת המחשבים "סיבית" בתל אביב.
עפרה היתה בחורה רגישה ושברירית, צנועה, חייכנית ואהובה על כל הסובבים אותה. היא אהבה את החיים וידעה להסתדר עם הטוב וגם עם הרע, אהבה מאוד את משפחתה והקדישה את כל כולה לטיפוחה.
ביום רביעי י"ד בחשון תשנ"ה (19.10.1994), בשעה 08:45 בבוקר, פוצץ מחבל-מתאבד מטען של 20 ק"ג חומר נפץ בתוך אוטובוס דן בקו 5 שהעלה נוסעים בתחנה ברחוב דיזנגוף בתל אביב, כמאה מטר מצפון לכיכר דיזנגוף. 21 אנשים נרצחו במקום, אישה אחת נפצעה ומתה אחרי 4 ימים ועשרות נפצעו מבין נוסעי האוטובוס, נוסעי האוטובוס שעצר ממול והולכי הרגל. עפרה, שנסעה באוטובוס לעבודה, נהרגה במקום.
עפרה הייתה בת 33 במותה. הותירה בעל ושתי בנות, אם, אחות וחמישה אחים. הובאה למנוחות בבית העלמין החדש ברמלה.