תפריט נגישות

שולמית שולה לוי בטיטו ז''ל

  • נר
    הודלק ע"י הביטוח הלאומי
    בתאריך 23/04/2025,
    כ"ה בניסן תשפ"ה

    לקראת יום הזיכרון התשפ״ה 2025 ההנהלה ועובדי הביטוח הלאומי מבקשים לחבק, לתמוך ולהשתתף בצער המשפחות השכולות. בהרכנת ראש, אנו מדליקים נר זיכרון לעילוי נשמת שולמית לוי ז״ל. יהי זכרה ברוך

  • נר
    הודלק ע"י הביטוח הלאומי
    בתאריך 07/05/2024,
    כ"ט בניסן תשפ"ד

    עובדות ועובדי הביטוח הלאומי מדליקים נר זיכרון זה בראש מורכן ובכאב גדול לזכרם של כל חללי ונרצחי פעולות האיבה. אנו נמשיך לחבק, לעטוף וללוות את המשפחות השכולות ביראת קודש, בתחושת שליחות ומחויבות גדולה. יהא זכר שולמית (שולה) לוי (בטיטו) ברוך לעד.

  • נר
    הודלק ע"י הביטוח הלאומי
    בתאריך 19/04/2023,
    כ"ח בניסן תשפ"ג

    בהתקרב יום הזיכרון התשפ"ג עובדי הביטוח הלאומי מחבקים את המשפחות השכולות ומדליקים בהרכנת ראש נר זה, יהא זכר חללי האיבה ברוך לעד.

  • נר
    הודלק ע"י המוסד לביטוח לאומי
    בתאריך 25/04/2022,
    כ"ד בניסן תשפ"ב

    ביום הזיכרון התשפ"ב עובדי הביטוח הלאומי מרכינים ראש ומדליקים נר. זכר החללים כולם נצור בליבנו לעד.

  • נר
    הודלק ע"י המוסד לביטוח לאומי
    בתאריך 08/04/2021,
    כ"ו בניסן תשפ"א

    ביום הזיכרון תשפ"א, אנו, עובדי המוסד לביטוח לאומי, מרכינים ראש לזכר יקיריכם ומדליקים נר. זכר כל החללים בליבנו לעד.

  • נר
    הודלק ע"י ורד אביב
    בתאריך 27/04/2020,
    ג' באייר תש"פ

  • נר
    הודלק ע"י המוסד לביטוח לאומי
    בתאריך 22/04/2020,
    כ"ח בניסן תש"פ

    ביום הזיכרון תש"ף, עובדי המוסד לביטוח לאומי מרכינים ראש לזכר יקיריכם ומדליקים נר. זכר החללים בליבנו לעד.

  • נר
    הודלק ע"י אור קדוש
    בתאריך 07/05/2019,
    ב' באייר תשע"ט

    ת.נ.צ.ב.ה

  • נר
    הודלק ע"י שולמית ניסים
    בתאריך 03/05/2019,
    כ"ח בניסן תשע"ט

    בת דודי היקרה

  • נר
    הודלק ע"י אודליה עמר ( בטיטו)
    בתאריך 03/05/2019,
    כ"ח בניסן תשע"ט

    אבא שלה מאיר היה אחיו החורג של אבי יהי זכרם ברוך

  • נר
    הודלק ע"י שביט פחימה
    בתאריך 01/05/2019,
    כ"ו בניסן תשע"ט

    בת דודו של אבי #אלמקייס_מאיר_ז״ל. לנצח נזכור🌹 ת.נ.צ.ב.ה

  • נר
    הודלק ע"י רונן שפיגל
    בתאריך 15/04/2013,
    ה' באייר תשע"ג

    למדנו יחד באותה כיתה בבית הספר גלבוע. שיחקנו יחד ועשינו שיעורים. אביך ואבי שירתו כשוטרים במשטרת בית-שאן... נסענו לאסוף אותך לבית הספר... האוטו רעד, אנשים רצו מסביב. אבי יצא מהאוטו ורץ... אימי פקדה עלי ועל אחי לא לזוז... לא זוכר דבר אח"כ. לעולם לא אשכחך.

  • נר
    הודלק ע"י יעקב (קיש) כשדי
    בתאריך 12/07/2012,
    כ"ב בתמוז תשע"ב

    שלום לך, ילדה. למדנו יחד ב"גלבוע". משפחתי עזבה את בית שאן בסמוך לאחר האסון הנורא. אני קורא את הפרטים האישיים שלך. מה כבר אפשר לספר על ילדה בת 10, שלא הספיקה כלום בחייה הכל כך קצרים. תלמידה מצטיינת, ספורטאית.... בסך הכל בת 10. מה כבר אפשר לספר על ילדה בת 10 ? זכיתי להיות על ידך ב-4 מתוך 10 שנות חייך, ואהבנו כמו שרק ילדים יכולים ; בהשפלת המבט, בהסמקה כשעינייך פגשו את עיניי. והיום אני גדול. גדול יותר מדי. ואת ? את ילדה בת 10. בסך הכל בת 10.

בניית אתרים: לוגו חברת תבונה
פיתוח מאגרי מידע לוגו חברת דידקטי